LiveMarvelouz

Coachreis

Jouw verandering begint hier

Coaching

Vertrouw op je waarden en kwaliteiten

Vaar je eigen koers

In je werk of privésituatie ben je op een  kruispunt beland zonder duidelijke richting. 

Deze zeilcoachreis gaat je helpen om weer opnieuw keuzes te maken vanuit vrije wil en waardering voor jezelf. Na een actieve week vol zeilen, wandelen en reflectie heb je weer volop energie opgedaan. Je hebt je kwaliteiten en waarden (her)ontdekt en staat weer in je kracht.

Een week lang ben je onze enige gast aan boord. De zon, zee en de frisse lucht op de Caraïbische eilanden helpen je om te herstellen en met jezelf in balans te komen. Je hebt weer richting!

"Ik zou zeggen, voor iedereen die om wat voor reden is uitgevallen op het werk en zichzelf weer een beetje op de kaart wil zetten: Durf de stap te maken!"

– Fred –

Afstand nemen

Letterlijk afstand nemen van je dagelijkse beslommeringen helpt om het gewone leven los te kunnen laten. De zee en de wind helpen dingen ‘te laten waaien’. Als je de tijd durft te nemen om jezelf te zien lukt het vaak ook om (met een beetje hulp) eigen gevoelens en ervaringen te incasseren en oordeelloos te omarmen. Je bent goed, compleet en waardevol zoals je nu bent. Door dit besef kun je je  verbinden met je complete zelf, en kan je energie weer stromen! Een individuele coachreis is daarmee écht een cadeau aan jezelf.

Doen wat past

Wij hebben de voorspelbaarheid van de gebaande paden verlaten en DOEN wat bij ons past. Dit vroeg om doorzettingsvermogen, improvisatietalent, het incasseren van tegenvallers, een lerende houding, het onszelf op de kaart durven zetten, om planning, vertrouwen én om het vieren van successen. We helpen je graag bij het uitstippelen en bewandelen van jouw eigen-wijze pad. Wil je dat ook, maar heb je tegelijkertijd nog twijfels? Dan is dat een heel gezonde reactie! Neem gerust contact met ons op om hierover in gesprek te gaan!

VERBLIJF AAN BOORD

Tijdens deze coachreis ben je onze enige gast aan boord van onze zeilboot. Marin is een oceaan-waardig zeiljacht van ruim 14 meter. Je hebt je eigen 2-persoonshut met douche/toilet. De eerste dag nemen we de tijd om elkaar, de boot, de haven en de omgeving te leren kennen. We staan stil bij jouw huidige situatie,  je verwachtingen en wensen. Samen maken we een globale planning voor de week, waarbij we natuurlijk het weer en de omstandigheden meenemen.

Marin
CARAÏBISCHE ZEE

WEEKPLANNING

Afhankelijk van de omstandigheden en jouw wensen maken we iedere dag een nieuwe keuze. Gooien we het anker uit voor een overnachting in dat prachtige helder kristalblauwe baaitje? Of varen we de nacht door zodat je ervaren kan hoe het is om één te zijn met die machtige schepping onder de eindeloze sterrenhemel? Het gaat over het opnieuw ervaren van jouw koers in het leven, dus zeg het maar!

ACTIVITEITEN

Het coachprogramma richt zich op de balans en het herstel van body en mind. (Leren) zeilen kan daarbij enorm helpend zijn. Naast geplande activiteiten (coaching en het zeilen) is er volop ruimte voor zwemmen, snorkelen, vissen, wandelen, fietsen, tekenen, lezen, schrijven, verhalen vertellen, muziek maken, spelletje doen, eten koken of gewoon ontspannen ‘niets doen’ in de zon. Soms alleen, soms met elkaar.

Wandelen op Boa Vista
Coaching

COACHING

Activiteiten en werkvormen stemmen we steeds af op jouw vraag en de situatie. Ze helpen je helder te krijgen wat je drijft of weerhoudt, wat je kernkwaliteiten zijn en hoe je deze voor jezelf in kan zetten. Je leert wensen met anderen te communiceren en jezelf op koers te houden om keuzes te laten slagen. Voor en na de zeilweek hebben we in totaal vijf online coachgesprekken waarin we bespreken wat er al goed gaat en wat je nog nodig hebt om op koers te blijven.

"In een heel mooie omgeving en los van alles en iedereen kon ik dicht bij mijzelf blijven en aan de slag gaan met mijn vragen."

– Hanne –

Kosten en informatie

De individuele coachreis kost € 3449,00 (excl. vliegticket en transfer). Je verblijft acht dagen aan boord (coachprogramma duurt zes dagen).

Bij de prijs inbegrepen zijn drie avondmaaltijden, alle overige maaltijden, drankjes en tussendoortjes, havenkosten, diesel en kosten voor de schoonmaak en was.

Whatsapp ons met je vragen of plan een video kennismaking. De datum voor jouw coachreis plannen we samen in overleg.

Loopbaancoaching

Meer zakelijke coachreizen

Samen met Zakelijke Coachreizen hebben we nog meer coachreizen ontwikkeld:
burn-out herstelreis | leiderschap reis | outplacement reis

Meer informatie:  Zakelijke Coachingreizen

Wie zijn de coaches?

MARTIN: IK KAN SNEL EEN SFEER VAN BETROKKENHEID EN VERTROUWEN CREËREN.

Ik vind het heerlijk om te schrijven, te zingen of tijdens het zeilen om me heen te kijken en zomaar aan niets te denken. Als je het leuk vindt lees dan eens mijn nomadenblogs, of blogs over coaching.

Na de opleiding Creatieve Therapie en Omgangskunde heb ik nog veel gedaan om mezelf verder te ontwikkelen: de door NOBCO erkende Lifecoach opleiding, de opleidingen NLP practitioner en NLP Master (IEP), Coachen met het Sociaal Panorama, Coachen met het Enneagram en Systemisch Coachen.

Graag help ik om jouw ‘beste ik’ naar boven te halen! Soms prikkelend of provocatief maar altijd zorgzaam en betrouwbaar.

LiveMarvelouz

LISA: MET MIJN LUCHTIGHEID, BETROKKENHEID, CREATIEVE INSTEEK EN GOEIE ZIN STEEK IK ANDEREN AAN.

Als gezinsbegeleider heb ik heel veel gezinnen mogen begeleiden. In mijn rol van docent pedagogiek (aan verschillende opleidingen) heb ik studenten opgeleid in dit vakgebied. Door een brede ervaring, een intuïtieve en eigenwijze aanpak kan ik anderen helpen met het aanbieden van nieuwe, onverwachte perspectieven. Ik probeer me doorlopend te verdiepen in de relevante kennisgebieden zoals ouder-kind interactie, video-interactiebegeleiding en mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook leerstijlen, leervoorkeuren en leerontwikkeling hebben mijn voortdurende aandacht. Jij mag er op vertrouwen dat ik me verdiep in jouw situatie en dat ik, aanvullend op dat wat er mogelijk eerder al geprobeerd en ingezet is, jou op een passende manier begeleid om grenzen te verleggen en nieuwe patronen te ontwikkelen.

LiveMarvelouz

Lisa is erkend alternatief therapeut en staat ingeschreven bij de CAT (beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten). 

LiveMarvelouz