LiveMarvelouz

E-coaching

videogesprekken

snel resultaat met videogesprekken

een korte, intensieve vorm van coaching

Voor een videogesprek hoef je de deur niet uit! Het is Corona-proof en je bepaalt zelf wanneer het jou uitkomt. Maar wat misschien belangrijker is, is dat deze vorm van coaching een snelle en intensieve manier van coachen is. Voor de meeste cliënten volstaat één gesprek om weer nieuwe handvatten te krijgen waarmee ze verder kunnen. De coaching die wij jou bieden is een combinatie van video-bellen en Whatsapp. Wil je weten waarom dit zo goed werkt? Lees de antwoorden in onze speciale FAQ of vraag direct een gratis kennismaking aan (videogesprek van maximaal 30 minuten).

Online coaching

een videogesprek

Als jij coaching overweegt is dat omdat je een vraag hebt: je wilt iets veranderen! Het kan zijn dat je minder stress wilt ervaren. Dat je minder ruzies wilt met je partner óf dat je even niet meer weet ‘wat je later wilt worden als je groot bent’. Coachingsvragen zijn nooit gek! In een videogesprek starten we met jouw vraagstuk. Samen proberen we dit om te draaien naar een doel waar jij helemaal voor gaat. Een doel waar jij je energie in wilt steken en wat je uiteindelijk weer energie zal opleveren.

We verkennen jouw huidige situatie. Dat wil zeggen: we ontkennen het verleden niet, maar we gaan er niet actief naar op zoek. Zo houden we de energie positief en blijven we gericht op oplossingen. Tijdens het videogesprek proberen we het probleem samen op te lossen. Het kan zijn dat je ervaart dat je anders tegen het vraagstuk aan kunt kijken of dat je de situatie kunt veranderen. Soms helpt het om te accepteren dat iets is zoals het is. Het is ook mogelijk dat je het probleem kunt oplossen door een verwachting of overtuiging los te laten.

meerdere gesprekken

Jij kan alleen jezelf veranderen. Dat is niet altijd een makkelijk proces. Veranderen vraagt soms om het nemen van kleine stapjes, het opdoen van positieve ervaringen of het vergroten van bepaalde vaardigheden. Dan is het verkrijgen van nieuwe inzichten of een nieuwe kijk op je eigen aandeel in dingen alleen niet voldoende. Door doelen te benoemen en daar gestructureerd naar toe te werken

Met een drie-strippenkaart geef je jezelf de mogelijkheid om in kleine stappen je succes dichterbij te brengen. We brengen in kaart wat de stappen zijn die jij nu al kunt zetten in de richting van jouw doel, wat nu al goed gaat en welke ‘hulpbronnen’ je nog nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten. In dit coachtraject krijg je tussen de gesprekken door een of enkele Whatsapp-berichtjes die je helpen om te reflecteren op de veranderingen die je in gang hebt gezet. De berichtjes helpen jou om de waarde van iedere stap in te zien en de winst ervan vast te leggen. Verder kan een berichtje soms precies die steun geven die je nodig hebt op momenten dat je het even lastig hebt.  

filter_1

Een videogesprek

€ 85,00

Een goed coachgesprek op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

filter_3

3-Strippenkaart

€ 225,00 (-15%)

Drie coachgesprekken op momenten die passen in jouw agenda.

"Je hebt me echt even radicaal anders laten denken, me ook echt inhoudelijk verder laten komen"

Ruby

ik ben ervaren nlp master, life coach en…

gewoon mens, net als jij, met mijn eigen wensen, verwachtingen en ervaringen. Voor mij is ‘Verandering van spijs’ een enorme stimulans om het beste in mezelf naar boven te halen. Als je dat leuk vindt bekijk dan eens mijn blogs en onze reisvideo’s. Ik help jou graag om jouw ‘beste ik’ naar boven te halen! Naast de verschillende methodieken mag je van mij verwachten dat ik steeds betrokken ben en je helpen zal om jouw veranderwens te realiseren. Soms prikkelend of provocatief maar altijd zorgzaam en betrouwbaar.

Online coach

Gedreven door leren en ontwikkelen heb ik sinds mijn studie aan de lerarenopleiding Omgangskunde nog veel extra trainingen en opleidingen gevolgd om mezelf te ontwikkelen. Hieruit een kleine greep: Intensieve training systemisch kijken; coachen met het Sociaal Panorama, opleiding tot NLP practitioner; NLP master coach; coaching met het Enneagram en de opleiding tot Lifecoach.

LiveMarvelouz voldoet aan de eisen die het NOBCO (Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele coaches) stelt. Aangesloten coaches dienen te beschikken over de juiste vooropleiding. Als docent, studentbegeleider, NLP coach en zelfstandig trainer heb ik daarnaast een ruime beroepservaring opgebouwd in training en coaching.

Aangesloten bij