Blogpost door Martin Hordijk
Op mei 18, 2022
LiveMarvelouz
Van wegwerpdroom naar werkelijkheid – Event
0
(0)
Droom jij ook wel eens van een leven in een zonnig decor met wit strand en palmbomen? Of van je eerste boek of een fijne relatie? Je kunt altijd blijven dromen, maar als je er niets mee doet blijft het een ‘wegwerpdroom’. Een droom die je voedt kan veranderen in een betekenisvolle realiteit. Lisa van den Heuvel en Martin Hordijk van LiveMarvelouz deden het laatste. Ze besloten in 2017 om hun dromen te gaan voeden. Nu wonen, reizen en werken ze op hun zeilboot rondom de Canarische Eilanden. Zij hebben het roer omgegooid en leven het leven waarvan zij droomden, maar dan nét een beetje anders. Ze hebben hun huis en spullen verkocht, de vaste banen opgezegd en hun dochter gedag gezwaaid. En daarna?
Tijdens dit interactieve event nemen Martin en Lisa je mee in het proces van droom naar werkelijkheid. Ze vertellen je wat hun geleerde lessen zijn én je gaat aan de slag met één van je eigen dromen, zodat ook jij een eerste stap kunt zetten op weg naar jouw gedroomde werkelijkheid.
Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.
LiveMarvelouz

Wat vind je van deze post?

Klik op een ster om dit verhaal te beoordelen!

Omdat je dit bericht interessant vond...

Deel dit verhaal op jouw sociale media!

Martin Hordijk

Overige posts

In deze reeks vind je spontane, laatste-moment en van-alles-en-nog-wat berichten. Soms slechts onze mening, een andere keer een ervaring, maar altijd gemeend. 

In deze reeks

Overige reeksen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.