LiveMarvelouz

Corona

Hoe gaan wij om met de Coronaregels?

p

gaaT de boostweEK ALTIJD door?

Het onvoorspelbare verloop van covid en de maatregelen per land maken het lastig om te garanderen dat de Boostweek doorgang kan vinden. We volgen altijd de regels van het land waar de Boostweek plaatsvindt.

Veiligheid aan boord

Een Boostweek bij ons aan boord moet vooral veilig zijn voor ons allemaal. We vinden het daarom belangrijk dat de bestaande coronaregels worden nageleefd.

Kleinschalig

Ons programma kenmerkt zich door kleinschaligheid. We richten ons voornamelijk op individuen, of groepen van maximaal drie deelnemers. We het erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan hygiëne. Onze gasten hebben een eigen toilet, we wassen onze handen regelmatig en we proberen zoveel mogelijk afstand te houden. Hoewel een boot maar beperkte binnenruimte heeft kunnen we vanwege het mooie weer veel buiten zijn.

Klachten

Als je klachten hebt die passen bij corona doe je voorafgaand aan deelname van ons programma een zelftest. Wanneer deze test positief kan je helaas niet deelnemen. Hiervcoor ontvang je geen restitutie. Ook wij zullen ons bij klachten testen. Als wij de Boostweek afzeggen in verband met corona of in verband met aangescherpte regels vanuit de overheid, dan krijg je het volledige bedrag teruggestort. Wij zullen er alles aan zullen doen om te voorkomen dat een Boostweek niet doorgaat.