Corona

Hoe gaan wij om met de Coronaregels?

p

gaan de boostweken door?

Gezien het onvoorspelbare verloop van corona en de maatregelen per land kunnen wij helaas niet garanderen dat elke Boostweek doorgang kan vinden. We volgen hierbij de regels van het land waar jij aan boord komt. Als een Boostweek niet kan doorgaan krijg je het volledige bedrag teruggestort.

Veiligheid aan boord

Een Boostweek bij ons aan boord moet vooral veilig zijn voor ons allemaal. We vinden het daarom belangrijk dat de bestaande coronaregels worden nageleefd.

Kleinschalig

Ons programma kenmerkt zich door kleinschaligheid. We richten ons voornamelijk op individuen, of mensen uit één gezin, waarmee de kans op een eventuele besmetting minimaal is. Toch vinden we het belangrijk om veel aandacht te besteden aan hygiëne en de corona regels zoveel mogelijk te handhaven. Onze gasten hebben een eigen toilet, we wassen onze handen regelmatig en we proberen zoveel mogelijk afstand te houden. Hoewel een boot maar beperkte ruimte biedt is de anderhalve meter regel tóch goed uitvoerbaar omdat we veel buiten zullen zijn.

Voorwaarde voor deelname

Van onze deelnemers verwachten we dat zij volledig zijn gevaccineerd of dat zij een negatief testresultaat kunnen laten zien. Dit mag ook een zelftest zijn. Wijzelf zijn volledig gevaccineerd.

Als een Boostweek niet kan doorgaan krijg je het volledige bedrag teruggestort. Je mag natuurlijk van ons verwachten dat we er alles aan zullen doen om te voorkomen dat een Boostweek niet doorgaat.