LiveMarvelouz

Inspiratie boost

Een programma vol inspiratie en verbinding

Hiken in de natuur

EEN MOMENT PAKKEN OM AFSTAND TE NEMEN

een stap naar een duurzaam Én betekenisvol leven.

Je kunt de Inspiratie Boost vergelijken met een snelkookpan. Tijdens een ervaringsprogramma van een week neem je afstand van je dagelijkse beslommeringen. Je leert andere mensen kennen en je doet verschillende nieuwe ervaringen op. Je staat stil bij de invloed die de omgeving op jou heeft en welke invloed jij hebt op anderen. Hierdoor wordt het makkelijker om in verbinding te zijn, zowel met jezelf als met anderen. Tijdens het programma ervaar je welke talenten en mogelijkheden je hebt. De Inspiratie boost gaat je helpen om vanuit vertrouwen haalbare en wenselijke doelen te realiseren in de nabije toekomst.

Samen bedenken we een oplossing voor een lokaal vraagstuk. Bijvoorbeeld een overlevingsplan voor een verlaten dorp of het verminderen van zwerfafval in de buurt.

Verblijf aan boord

Je verblijft deze week aan boord van onze zeilboot. Marín is een zeiljacht van ruim 14 meter. Voor de deelnemers zijn er drie 2-persoonshutten en een aparte douche/toilet beschikbaar. De eerste dag heb je alle tijd om de boot, elkaar en de omgeving te leren kennen. Als iedereen aan boord is bespreken we welke wensen er zijn en hoe we het best rekening kunnen houden met ieders wensen. We bespreken het programma en welke activiteiten we gezamenlijk gaan doen.

LiveMarvelouz
LiveMarvelouz

(Buurt)project

Een belangrijk onderdeel van de Inspiratie Boost is onze deelname aan een vrijwilligersproject. Wie we zijn als mens, onze kwaliteiten en de onderlinge verschillen vormen samen een krachtig hulpmiddel als we gedurende drie dagen gaan helpen bij het oplossen van een lokaal maatschappelijk vraagstuk. De eerste dag krijgen we een rondleiding en uitleg. Er is een ruimte beschikbaar om samen aan de slag te gaan en aan het eind van ons project presenteren we onze ideeën en oplossingen.

Activiteiten

Naast het vrijwilligersproject kun je meedoen met gezamenlijke activiteiten, maar je kunt er ook voor kiezen iets voor jezelf te doen (bijvoorbeeld sporten of de stad in). Een hiking-tocht in een nabijgelegen natuurgebied en snorkelen behoren tot onze vaste programmaonderdelen. Natuurlijk is het geweldig als (iemand van) de groep leuke (ondersteunende) activiteiten initieert en organiseert. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van een groepsspel, muziek maken, yoga, improviseren, creatieve sessies realiseren enzovoorts.

LiveMarvelouz
LiveMarvelouz

Coaching

Welke talenten zou je meer willen benutten in je dagelijks leven? Gedurende de Inspiratie Boost reflecteer je regelmatig op de ervaringen die je opdoet. Dit doe je zowel individueel als samen met anderen. Je staat stil bij jouw passie, datgene wat jou in vuur en vlam zet en waarmee je ook anderen kan laten stralen. In hoeverre heb jij jouw oerkrachten een plek gegeven bij de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt? En hoe wil je jouw krachten en kwaliteiten gaan benutten bij jouw toekomstige keuzes? Aan deze én andere vragen besteden we aandacht tijdens de coach momenten.

Kosten en informatie

De Inspiratie Boost kost € 1100,00 (incl. btw, excl. vliegticket, transfer naar de boot en boordkas). Hiervoor krijg je zes dagen coaching en verblijf je zes dagen aan boord van onze zeilboot.

We hanteren een boordkas waarbij we uitgaan van 25,00 euro per persoon per dag. Hier zijn drie avondmaaltijden, alle overige maaltijden, twee alcoholische drankjes per dag, alle overige drankjes en tussendoortjes bij inbegrepen, net als havenovernachtingen, diesel, schoonmaak en de kosten voor de was. Je betaalt dit bedrag cash als je aan boord komt van de Marín.

Ben je enthousiast geworden, wil je meedoen aan een van deze weken of heb je een leuk en interessant project, ergens op de Canarische Eilanden, waar we een bijdrage aan zouden kunnen leveren? Wij zoeken verschillende partners waarmee we onze idealen verder kunnen realiseren.

"Our actions are like ships which we may watch set out to sea, and not know when or with what cargo they will return to port."

Iris Murdoch

Wie zijn de coaches?

MARTIN: IK KAN SNEL EEN SFEER VAN BETROKKENHEID EN VERTROUWEN CREËREN. ZO LUKT HET MEESTAL OM BINNEN KORTE TIJD DE KERN BOVEN TAFEL TE KRIJGEN. 

Ik vind het heerlijk om te schrijven, te zingen of tijdens het zeilen om me heen te kijken en zomaar aan niets te denken. Als je het leuk vindt lees dan eens mijn blogs of bekijk onze reisvideo’s.

Gedreven door leren en ontwikkelen heb ik sinds mijn studie lerarenopleiding (Omgangskunde) nog veel extra trainingen en opleidingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen. Hieruit een kleine greep: de opleiding NLP practitioner, NLP Master,  Intensieve training systemisch kijken; Coachen met het Sociaal Panorama, Coaching met het Enneagram en de opleiding tot Lifecoach.

Graag help ik jou om jouw ‘beste ik’ naar boven te halen! Ik zet graag verschillende methodieken in, ben erg betrokken en zal me inzetten om jouw veranderwens te realiseren. Soms prikkelend of provocatief maar altijd zorgzaam en betrouwbaar.

LiveMarvelouz
LiveMarvelouz

LISA: MET MIJN LUCHTIGHEID, BETROKKENHEID, CREATIEVE INSTEEK EN GOEIE ZIN STEEK IK ANDEREN AAN.

Als gezinsbegeleider heb ik heel veel gezinnen mogen begeleiden. In mijn rol van docent pedagogiek (aan verschillende opleidingen) heb ik studenten opgeleid in dit vakgebied. Door een brede ervaring, een intuïtieve en eigenwijze aanpak kan ik anderen helpen met het aanbieden van nieuwe, onverwachte perspectieven. Ik probeer me doorlopend te verdiepen in de relevante kennisgebieden zoals ouder-kind interactie, video-interactiebegeleiding en mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook leerstijlen, leervoorkeuren en leerontwikkeling hebben mijn voortdurende aandacht. Jij mag er op vertrouwen dat ik me verdiep in jouw situatie en dat ik, aanvullend op dat wat er mogelijk eerder al geprobeerd en ingezet is, jou op een passende manier begeleid om grenzen te verleggen en nieuwe patronen te ontwikkelen.

LiveMarvelouz

AANGESLOTEN BIJ

LiveMarvelouz is aan gesloten bij én voldoet aan de richtlijnen en eisen die het NOBCO
(Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele coaches) stelt.

LiveMarvelouz