LiveMarvelouz

Inspiratieweek

zeilen, verbinding en persoonlijke groei

Zeilen voor de kust van Tenerife

AFSTAND NEMEN bij ons aan boord

inspiratie opdoen tussen zon en zee

De inspiratiereis (8 dagen) doe je omdat je weer aan jezelf toe wilt komen. Je wilt weer gaan vertrouwen op je innerlijke kompas en je door anderen laten inspireren. Tijdens deze zeilreis ben jij te gast aan boord van zeiljacht Marín. Wij leggen je een week lang in de watten en zorgen ervoor dat er voldoende tijd overblijft om te kunnen reflecteren en ontspannen. Een avontuur vol zeilen, wandelen en elkaar om keuzes te maken die jou nieuwe energie geven.

Maar misschien blijf je liever aan de wal?

yard Bekijk de inspiratieweek ‘Aan de wal’

een inspiratiereis om verbinding te leggen met jezelf, jouw bestemming en wat belangrijk voor je is.

luisteren naar jezelf

Je wil graag succesvol zijn op je werk, bij vrienden en in het gezin. Maar zonder dat je het in de gaten hebt probeer je steeds meer te voldoen aan de wensen van anderen en raak je de verbinding met jezelf kwijt. Je weet niet goed meer wat belangrijk voor je is en waar je blij van wordt. Je voelt de signalen van je lijf niet meer. Je ervaart steeds vaker stress omdat verwachtingen niet haalbaar zijn. De inspiratiereis helpt je om het goed te hebben met jezelf en beter naar jezelf te luisteren terwijl je in contact met anderen blijft.

Even helemaal bij jezelf komen
Ankeren in de Masca baai

Geïnspireerd raken

Samen met twee andere gasten zeil je mee aan boord van de Marín, een zeiljacht van 14 meter. Eenmaal op het water merk je dat er een ander ritme heerst dan aan wal. Hier tellen alleen nog de wind en de golven. Wat doet dat met jou?  Je deelt jouw ‘veranderwens’ met je reisgenoten. De verhalen vormen de inspirerende ingrediënten tijdens het groepsprogramma. Aan het eind van de ochtend lunchen of picknicken we met elkaar en vertrekken naar de volgende haven of ankerplek.

ruimte om te experimenteren

Zo ver van huis ontstaat er letterlijk afstand van de dagelijkse beslommeringen. Ruimte om naar jezelf, je eigen denken en handelen te kijken. Wil je ook achter het roer staan, met de dinghy varen of de route uitstippelen? Wij helpen je op weg. Zeilervaring is niet nodig, een sportieve inzet maakt het wel voor iedereen prettiger. De route onderweg stemmen we zoveel mogelijk met elkaar af, waarbij de wind en omstandigheden altijd bepalend zullen zijn.

Samen de boot klaarmaken

Herken je dit?

 • Ik ben vaak aan het ‘pleasen’, maar ik wil liever doen waar ik zelf zin in heb. 
 • Ik streef een perfect leven na, en dat kost heel veel energie. Hoe kan ik me tevreden voelen over mezelf? 
 • Ik weet niet wat ik wil. Ik voel dat ik iets mis en ik mis perspectief.
 • Ik wil meer verbinding, en tot mijn recht komen. 
 • Ik merk dat ik uitgeput raak van alle ballen in de lucht te houden.
 • Ik geef het roer te snel uit handen. 

wat het oplevert

 • Je voelt je opgeladen, je bent er écht uit geweest.
 • Je bent blij met jezelf zoals je bent. Goed genoeg is je nieuwe norm.
 • Je ervaart je eigen energiebron, je bruist weer.
 • Je passie en drijfveren heb je helder. Je gaat passende keuzes maken.
 • Je hoge eisen en verwachtingen loslaten.  
 • Je kiest voor jezelf en laat dat op een krachtige manier aan anderen weten.
 • Je hebt misschien wel je zeilgrenzen verlegt en gedaan wat je vooraf graag wilde!

Kosten en informatie

De Inspiratiereis (meezeilen) kost € 1574,00. Inclusief:

 • Online kennismakingsgesprek
 • Trainingsprogramma aan boord (7 x 3 uur)
 • Overnachtingen aan boord (7 x)
 • Warme maaltijd (3 x)
 • Ontbijt, lunch/picknick, koffie, thee, frisdrank, fruit en lekkers (7 x)
 • Havenovernachtingen en brandstofkosten
 • Handdoekenset en beddegoed

Exclusief:

 • Vervoer van en naar het vliegveld
 • Vliegtickets
Heerlijke Spaanse vegetarische tapas

Als je weet hoe je jouw leven het beste kunt vieren wordt het leven een feest waar jij je ook thuis voelt.

hoe ziet jouw week eruit

voorbeeld programma

Dag 1 | Kennismaken
 • Op de eerste dag verwachten we je vanaf 15.00 uur (lokale tijd) bij ons aan boord. We maken kennis met elkaar tijdens een kopje koffie/thee en we bespreken ieders verwachtingen en wensen voor deze week. We verkennen we de boot, zodat je weet waar je alles kunt vinden en er is een korte veiligheidsbriefing. Na het avondeten, bij ons aan boord maken we een planning voor de volgende dag. En dan zoeken we onze hut op voor de eerste nacht aan boord.
Dag 2 | Jouw ideaalbeeld
 • 9.00 – 12.00 uur: Nadere kennismaking met elkaar. Via een geleide fantasie, (spel)oefeningen en een reflectiegesprek maak je kennis met je ‘pure zelf’. Welk ideaalbeeld wil je hooghouden en hoe draagt dat bij aan jouw persoonlijke geluk? Na de gezamenlijke lunch zeilen we naar onze volgende bestemming. Als we aankomen in de haven is er tijd om aan wal te gaan. Je kunt samen met je reisgenoten ergens in een restaurantje eten.
Dag 3 | wensen en verlangens
 • We beginnen deze dag met een zeiltocht naar onze volgende haven of ankerplek. Na de lunch verkennen we wandelend de omgeving. Onderweg delen we onze dromen en verlangens met elkaar. We staan stil bij de natuurlijke inspiratiebronnen versus de eisen en verwachtingen die we onszelf en anderen opleggen. Het einde van de middag is voor eigen invulling. We eten samen aan boord.
Dag 4 | De zin van jouw bestaan
 • Aan de hand van een creatieve oefening op het strand krijg je de kans om  weg te dromen over jouw ideale leven en deze te verbeelden. Dat kan in de vorm van een verhaal, een kunstwerk of iets anders. We staan stil bij de zin van jouw bestaan. Hoe kun je jouw talenten en energie daarbij betekenisvol inzetten? In het gesprek sta je stil bij de inspirerende impact van je wens en de stappen die nodig zijn om je dromen te realiseren. ‘s Middags vertrekken we weer naar de volgende bestemming. Je eet alleen of met je reisgenoten aan de wal in een restaurantje.
Dag 5 | Natuurkracht
 • Aan de hand van een oefeningen op de boot, een parkje, of op een mooie plek in de natuur scherp je jouw verlangen aan. Je creëert een ‘de ideale broedplaats’ waar jij jouw verlangen uit zou kunnen broeden, maar ook jouw innerlijke krachtbron: de rots in de branding. De middag besteden we aan een mooie verkenningstocht op het eiland. Als je wilt regelen we een taxi en organiseren we een excursie. Afhankelijk van waar we zijn eet je met je reisgenoten aan de wal in of eten we samen op de boot.
Dag 6 | De bakens verzetten
 • Met een beetje geluk komen we vandaag dolfijnen tegen. Onderweg staan we stil bij de verandervaardigheden die jij nodig hebt om je dromen dichterbij te brengen. Je denkt na over je route en de bakens die je uit zou willen zetten om op koers te blijven. De avond is voor eigen invulling, maar eerst wordt er voor je gekookt en eten we aan dek terwijl we de zon in de zee zien zakken.
Dag 7 | Ankeren en evalueren
 • Deze ochtend zet je jouw kompas. Je kiest een inspirerend anker om trouw te blijven aan jezelf. Na de lunch zeilen we naar de eindbestemming. Samen evalueren we de afgelopen week. Dit is de laatste middag/avond om van het eiland te genieten. Je eet met je reisgenoten aan de wal in een restaurantje, of op eigen gelegenheid als je dat prettiger vindt.
Dag 8 | Terug naar huis
 • We ontbijten samen en na deze fantastische meezeilreis gaat ieder zijn weg. Je verlaat de boot uiterlijk om 10 uur met nieuwe waardevolle contacten en mooie herinneringen.

"In een heel mooie omgeving en los van alles en iedereen kon ik dicht bij mijzelf blijven en aan de slag gaan met mijn vragen."

– Hanne –

Wie zijn de coaches?

MARTIN: IK KAN SNEL EEN SFEER VAN BETROKKENHEID EN VERTROUWEN CREËREN. ZO LUKT HET MEESTAL OM BINNEN KORTE TIJD DE KERN BOVEN TAFEL TE KRIJGEN. 

Ik vind het heerlijk om te schrijven, te zingen of tijdens het zeilen om me heen te kijken en zomaar aan niets te denken. Als je het leuk vindt lees dan eens mijn blogs of bekijk onze reisvideo’s.

Gedreven door leren en ontwikkelen heb ik sinds mijn studie lerarenopleiding (Omgangskunde) nog veel extra trainingen en opleidingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen. Hieruit een kleine greep: de opleiding NLP practitioner, NLP Master,  Intensieve training systemisch kijken; Coachen met het Sociaal Panorama, Coaching met het Enneagram en de opleiding tot Lifecoach.

Graag help ik jou om jouw ‘beste ik’ naar boven te halen! Ik zet graag verschillende methodieken in, ben erg betrokken en zal me inzetten om jouw veranderwens te realiseren. Soms prikkelend of provocatief maar altijd zorgzaam en betrouwbaar.

LiveMarvelouz

LISA: MET MIJN LUCHTIGHEID, BETROKKENHEID, CREATIEVE INSTEEK EN GOEIE ZIN STEEK IK ANDEREN AAN.

Als gezinsbegeleider heb ik heel veel gezinnen mogen begeleiden. In mijn rol van docent pedagogiek (aan verschillende opleidingen) heb ik studenten opgeleid in dit vakgebied. Door een brede ervaring, een intuïtieve en eigenwijze aanpak kan ik anderen helpen met het aanbieden van nieuwe, onverwachte perspectieven. Ik probeer me doorlopend te verdiepen in de relevante kennisgebieden zoals ouder-kind interactie, video-interactiebegeleiding en mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook leerstijlen, leervoorkeuren en leerontwikkeling hebben mijn voortdurende aandacht. Jij mag er op vertrouwen dat ik me verdiep in jouw situatie en dat ik, aanvullend op dat wat er mogelijk eerder al geprobeerd en ingezet is, jou op een passende manier begeleid om grenzen te verleggen en nieuwe patronen te ontwikkelen.

LiveMarvelouz

Martin is aangesloten bij én voldoet aan de richtlijnen en eisen van de NOBCO (Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele coaches).

LiveMarvelouz

Lisa is erkend alternatief therapeut en staat ingeschreven bij de CAT (beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten). 

LiveMarvelouz