Blogpost door Martin Hordijk
Op jan 26, 2022
LiveMarvelouz
Interview in Zeilwereld: Martin en Lisa gooiden het roer om in 2019
0
(0)

“Niet veel later kwam de boot van zijn vader met een klap tot stilstand tegen de achterwand van de box. Een half gestreken voorzeil klapperend in de harde wind. We hadden het gered, maar ik voelde me eerder schuldig dan euforisch. Ik was slechts passagier geweest en had niet geweten wat ik kon doen. Toch was er diep in me een zaadje geplant. Dit was heel veel spannender dan windsurfen en dat wilde ik ook kunnen!”

Een klein deel uit het interview in het online zeilblad Zeilwereld. Ik ben er trots op! Met vragen als “Hoe wist je dat zeilen je passie zou worden?” en “Welke situatie wil je niet graag weer meemaken tijdens het zeilen?”. Het was leuk om op deze manier nog weer eens na te moeten denken over hoe dingen zo gelopen zijn, om weer opnieuw te ervaren hoe je de dingen beleefd hebt. Maar vooral ook leuk natuurlijk voor anderen. Veel plezier!

Klik hier voor het volledige online interview op Zeilwereld

Wat vind je van deze post?

Klik op een ster om dit verhaal te beoordelen!

Omdat je dit bericht interessant vond...

Deel dit verhaal op jouw sociale media!

Martin Hordijk

Overige posts

In deze reeks vind je spontane, laatste-moment en van-alles-en-nog-wat berichten. Soms slechts onze mening, een andere keer een ervaring, maar altijd gemeend. 

In deze reeks

Overige reeksen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.