kennismaken

Elkaar beter leren kennen

Wat leuk dat je met ons wilt kennismaken

wanneer komt het uit?

Als je wilt weten of een online coachgesprek of een Boostweek op de boot iets voor jou is nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze pagina kun je makkelijk en snel een online kennismakingsgesprek inplannen op een moment dat het jou uitkomt. In het kennismakingsgesprek kijken we met jou mee naar de vragen die je hebt. Op deze manier kunnen we met elkaar kennis maken en verkennen we de verwachtingen die jij hebt van onze dienst. Van ons mag je verwachten dat we je transparant, open en eerlijk te woord staan. Ook als we denken dat een Boostweek of online coaching niet aansluit bij de vraag die je hebt, zullen we je dat laten weten.

Op het tabblad Nu gesprek reserveren (hieronder) selecteer je een moment voor een kennismakingsgesprek dat past in jouw agenda. Komt het toch niet uit? Dan kun je het ook makkelijk weer wijzigen. Tot snel!

LiveMarvelouz

Wil je weten hoe anderen de online coaching of de Boostweken bij ons aan boord hebben ervaren? Kijk dan op de betreffende pagina’s voor de reviews.

 

Selecteer de datum en het tijdstip waarop een kennismaking jou het beste uitkomt.

"De ware ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landschappen, maar in het kijken met nieuwe ogen..."

Marcel Proust