LiveMarvelouz

MEEZEILEN

bijzondere meezeilreizen in de Carieb

Ankeren

Kleinschalig en persoonlijk

een avontuur vol onvergetelijke momenten

Zeil mee op een van onze bijzondere reizen in het prachtige Caraïbisch gebied. Er is volop aandacht en ruimte voor ieders persoonlijke wensen en behoeften omdat er maar maximaal vier gasten meevaren. Ben je al een ervaren zeiler? Dan is er voldoende uitdaging om je vaardigheden verder uit te breiden. Maar ook  beginners krijgen volop kansen om de basis van het zeilen onder de knie te krijgen. Meezeilen op de Marín betekent een intieme, actieve en avontuurlijke reis waar je nog lang van zult nagenieten.

"Met herladen batterijen, geNiet ik na van een onvergetelijke reis. Nogmaals dank voor jullie zorg, betrokkenheid, vrolijkheid en lichtheid."

– Rita –

SURINAME | GUADELOUPE

Begin oktober verlaten we Suriname en zetten we koers naar Guadeloupe. Je kunt kiezen voor een 9-, 12-, of 14 daagse meezeilreis. Samen met jou verkennen we de meest adembenemende plekken van het Caraïbisch gebied. We ontdekken verborgen baaien, witte stranden en kleurrijke riffen terwijl we van eiland naar eiland zeilen. Afhankelijk van de omstandigheden, kiezen we voor overnachtingen op anker of het comfort van een schilderachtige haven.

CARAÏBISCHE ZEE
Ankeren in de Masca baai

ACTIE EN ONTSPANNING

Met dagafstanden van 10 tot 30 mijl, valt er veel te kiezen. Sta je graag aan het roer, juist wanneer de wind toeneemt? Of ontspan je liever met een mooi boek? En als het anker zich heeft ingegraven, spring jij dan het liefst in het water? Of ga je liever een eind wandelen aan de kant of kook je met plezier een lekker hapje voor iedereen? Meezeilen in het Caraïbisch gebied betekent dat je kunt genieten van een prachtige omgeving, elkaar en de vrijheid van het leven op zee.

Verwennerij

Wat onze gasten het meest waarderen tijdens de meezeilreizen? Onze verwennerij. Wij vinden het leuk om voor onze gasten te koken. Dat doen we vegetarisch en daarbij proberen we altijd gezonde en lokale producten te gebruiken. Rond vijf uur drinken we graag een ‘borreltje’ (of iets fris) maar dat houden we wel beperkt. En dan nog iets: aan boord wordt niet gerookt. Op deze manier hopen we bij te dragen aan een fijne en gezonde reis voor iedereen, met aandacht voor onze omgeving en elkaar.

Heerlijke vegetarische tapas
Ankeren in een mooie baai

Kosten en informatie

  • Een meezeilreis kost € 1685,00.
  • Je hebt een eigen hut tot je beschikking. 
  • De boordkas bedraagt € 40,- per persoon/per dag. Hier wordt het volgende van betaald: Ontbijt, lunch, warme maaltijden, de drankjes en tussendoortjes. Daarnaast ook de voorzieningen zoals havengelden, diesel, water, de was van handdoeken  & beddegoed en de eindschoonmaak.
  • Je zorgt zelf voor vliegtickets en vervoer van en naar het vliegveld.
  • De reis gaat door bij 2 of meer deelnemers.

Wij zullen altijd kiezen voor veiligheid, maar bijna net zo belangrijk vinden we een comfortabele reis, een intieme sfeer en gezelligheid.

Selecteer jouw meezeilreis

Reisschema meezeilen