LiveMarvelouz

Nieuws

overzicht van het laatste nieuws

Artikel in de Gelderlander: Hadden we het anders moeten doen?

Loes Wijffels schreef een interview voor de Gelderlander. 

LiveMarvelouz

Klik hier

Start seizoen 2 op YouTube: Vallen en opstaan

Op ons YouTube kanaal vind je vanaf nu de eerste aflevering van seizoen twee 'Vallen en opstaan'. Voor de tweede keer in korte tijd gooien we ons roer 180 graden om. Maar niet helemaal zoals we voor ogen hadden toen we in 2018 vol enthousiasme in het nieuwe nomaden-bestaan stapten.

Kijk mee, laat een bericht achter en vooral: abonneer je.

LiveMarvelouz

Link naar de video

Bus Meets Boat: Een mooi portret op YouTube door Johan Haverdings

Johan Haverdings, wars van hoe het hoort, heeft op YouTube een mooi en integer portret gemaakt over ons nomaden bestaan.

LiveMarvelouz

Link naar video

NB. er komen nog meer portretten van hem aan!

EEN LIGPLAATS IN AMSTERDAM

9 september 2020

Een kleine 2200 mijl en ruim 8 weken na ons vertrek uit Valencia zijn we aangekomen in IJmuiden. Hier ging de boot op de kant voor een aantal reparaties. Inmiddels ligt de boot in Amsterdam waar we de winter zullen blijven liggen. Heb je post voor ons, of wil je ons opzoeken, klik hier voor een routebeschrijving of onze contactgegevens. 

WINNAARS VAN DE 25€ CADEAUBONNEN

31 mei 2020

Yeaaah!!! Op 31 mei hebben we de invullers van de online vragenlijst vier winnaars bekend gemaakt. Ze hebben alle vier inmiddels bericht gehad en ze kunnen hun cadeaubon tegemoet zien! Veel plezier ermee! Hier de namen van de winnaars: Isa, Gideon, Meijerink en Marian.

We hebben de uitkomsten verwerkt in ons plan, maar we willen deze ook graag met jullie delen: stay tuned!

VOORBEREIDINGEN VOOR DE TERUGKEER NAAR ZUID EUROPA

14 december 2020

Vooralsnog bereiden we ons eerst voor op een ‘strenge’ lockdown in Nederland tijdens de kerstdagen. Het wordt de tweede lockdown die we op onze boot gaan meemaken. Niet echt wat we hoopten toen we in 2019 in Griekenland vertrokken. Maar nu hebben we in elk geval voldoende tijd om onze plannen verder uit te werken. Vanaf juli 2021 willen we weer gaan varen. Doel van de reis is Zuid-Spanje. Klik om meer te lezen over onze planning.

LiveMarvelouz

MET MARÍN NAAR AMSTERDAM

28 mei 2020

Vanaf augustus zullen we voor zes maanden in Nederland verblijven. We nemen ons huis (onze boot Marín) mee, op onze zeiltocht langs de Zuid Spaanse kust, Portugal en de Atlantische kust. Wil je graag op de hoogte blijven van de tocht en onze belevenissen? Volg ons op YouTubeFacebook als Instagram.