LiveMarvelouz

Online coaching

Coachen op afstand

LiveMarvelouz

Online coaching

INTENSIEVE compacte COACHING

Leuk dat je er bent! Voor een coachgesprek hoef je voor ons de deur niet uit. Je plant eenvoudig en snel een afspraak via de online agenda. We hebben gemerkt dat onze coachees online coaching als een snelle en intensieve manier van ondersteunen ervaren. Voor veel van hen volstaat één gesprek om weer nieuwe handvatten te krijgen om weer verder kunnen. Bij ons kun je kiezen voor eenmalige gesprekken. Snel en makkelijk te plannen. Daarnaast bieden we online coaching als aanvulling op onze coachreis en in trajectvorm. Plan je een online kennismakingsgesprek? Dan kunnen we allebei ervaren of er een klik is.

"JE HEBT ME ECHT EVEN RADICAAL ANDERS LATEN DENKEN, en ME OOK ECHT INHOUDELIJK VERDER LATEN KOMEN"

– Ruby –

Een enkel gesprek

Als jij coaching overweegt is dat omdat je een vraag hebt: je wilt iets veranderen en tot nu toe is je dat zelf niet gelukt. In het online gesprek starten we met jouw vraagstuk en draaien dit om naar een positief gesteld doel waar jij helemaal voor gaat. 

Praktische oplossingen dienen zich vaak vanzelf aan als je een sterke verbinding kunt maken met je drijfveren, talenten en wensen. Daarom leggen wij onze focus al snel op het ontdekken en verankeren hiervan. Onze ervaring is dat dit weer heel veel nieuwe energie en zelfvertrouwen op gaat leveren. We zien je graag!

Online coachtraject

In een online coachtraject besteden we veel aandacht aan reflectie, feedback en oefening. We zoomen in op de verandervaardigheden en hulpbronnen die je nodig hebt om jouw doelen dichterbij te brengen. Naast de online gesprekken, gebruiken we e-mail of whatsappjes om thema’s verder uit te diepen of om te reflecteren op situaties waarin je nieuwe ervaringen hebt opgedaan. Het contact gaat je helpen de waarde van de afzonderlijke stappen te zien en het is steunend op momenten dat je het even lastig hebt.

"Af en toe was dat best even slikken tijdens het gesprek. Het raakte en zette de boel in beweging."

– Hans –

Wie zijn de coaches?

MARTIN: IK KAN SNEL EEN SFEER VAN BETROKKENHEID EN VERTROUWEN CREËREN. ZO LUKT HET MEESTAL OM BINNEN KORTE TIJD DE KERN BOVEN TAFEL TE KRIJGEN. 

Ik vind het heerlijk om te schrijven, te zingen of tijdens het zeilen om me heen te kijken en zomaar aan niets te denken. Als je het leuk vindt lees dan eens mijn blogs of bekijk onze reisvideo’s.

Gedreven door leren en ontwikkelen heb ik sinds mijn studie lerarenopleiding (Omgangskunde) nog veel extra trainingen en opleidingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen. Hieruit een kleine greep: de opleiding NLP practitioner, NLP Master,  Intensieve training systemisch kijken; Coachen met het Sociaal Panorama, Coaching met het Enneagram en de opleiding tot Lifecoach.

Graag help ik jou om jouw ‘beste ik’ naar boven te halen! Ik zet graag verschillende methodieken in, ben erg betrokken en zal me inzetten om jouw veranderwens te realiseren. Soms prikkelend of provocatief maar altijd zorgzaam en betrouwbaar.

LiveMarvelouz

LISA: MET MIJN LUCHTIGHEID, BETROKKENHEID, CREATIEVE INSTEEK EN GOEIE ZIN STEEK IK ANDEREN AAN.

Als gezinsbegeleider heb ik heel veel gezinnen mogen begeleiden. In mijn rol van docent pedagogiek (aan verschillende opleidingen) heb ik studenten opgeleid in dit vakgebied. Door een brede ervaring, een intuïtieve en eigenwijze aanpak kan ik anderen helpen met het aanbieden van nieuwe, onverwachte perspectieven. Ik probeer me doorlopend te verdiepen in de relevante kennisgebieden zoals ouder-kind interactie, video-interactiebegeleiding en mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook leerstijlen, leervoorkeuren en leerontwikkeling hebben mijn voortdurende aandacht. Jij mag er op vertrouwen dat ik me verdiep in jouw situatie en dat ik, aanvullend op dat wat er mogelijk eerder al geprobeerd en ingezet is, jou op een passende manier begeleid om grenzen te verleggen en nieuwe patronen te ontwikkelen.

LiveMarvelouz

Martin is aangesloten bij én voldoet aan de richtlijnen en eisen van de NOBCO (Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele coaches).

LiveMarvelouz

Lisa is erkend alternatief therapeut en staat ingeschreven bij de CAT (beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten). 

LiveMarvelouz