LiveMarvelouz

Online coaching

Coaching via video- of telefoongesprek

LiveMarvelouz

Online coaching

EEN KORTE, INTENSIEVE VORM VAN COACHING

Leuk dat je er bent! Voor een coachgesprek met een van ons hoef je de deur niet uit. Je plant eenvoudig en snel een afspraak via de online agenda. Het is gebleken dat mensen online coaching als een snelle en intensieve manier van ondersteunen ervaren. Voor veel mensen volstaat één gesprek om weer nieuwe handvatten te krijgen waarmee ze verder kunnen. Wil je graag vaker een gesprek, kies dan voor een traject (3-strippenkaart) waarin we video- of telefoongesprekken aanvullen met e-mail of whatsapp om jou nog adequater te kunnen ondersteunen. Wil je weten waarom dit zo goed werkt? Lees dan de reacties van anderen! Wil je graag eerst even kennismaken en je vraag met ons doornemen, plan dan een gratis kennismaking (video- of telefoongesprek van maximaal 30 minuten).

"JE HEBT ME ECHT EVEN RADICAAL ANDERS LATEN DENKEN, en ME OOK ECHT INHOUDELIJK VERDER LATEN KOMEN"

– Ruby –

Coachingsgesprekken

Een enkel gesprek

Als jij coaching overweegt is dat omdat je een vraag hebt: je wilt iets veranderen! Het kan zijn dat je minder stress wilt ervaren. Dat je een betere band wil opbouwen met je kinderen of je partner óf dat je even niet meer weet ‘wat je later wilt worden als je groot bent’. Coachingsvragen zijn nooit gek! In een video- of telefoongesprek starten we met jouw vraagstuk en proberen we dit om te draaien naar een positief gesteld doel waar jij helemaal voor gaat. Een doel waar jij je energie in wilt steken en wat je uiteindelijk energie zal opleveren.

We verkennen jouw huidige situatie, ideeën en mogelijkheden. De focus ligt dus op positieve energie, namelijk de opties die je hebt om dingen anders te gaan doen. Het kan zijn dat je de situatie kan veranderen, dat je anders tegen het vraagstuk aan kan kijken, dat je kan accepteren dat het is zoals het is, of dat je het probleem kunt oplossen door verwachtingen of overtuigingen bij jezelf los te laten.

een kort traject

3-strippenkaart

Veranderen vraagt soms om het nemen van kleine stapjes, het opdoen van positieve ervaringen of het aanleren van bepaalde vaardigheden. Naast nieuwe inzichten of een nieuwe kijk op je eigen aandeel zijn er nog andere ingrediënten nodig om je doel te realiseren. Denk hierbij aan tijd, reflectie, feedback en oefening. In een kort traject (een drie-strippenkaart) geef je jezelf de ruimte om deze ingrediënten te benutten.

We zoomen in op de ‘hulpbronnen’ die je nodig hebt om de volgende stap te zetten. Naast de gesprekken, gebruiken we e-mail of whatsappjes om thema’s verder uit te diepen of om te reflecteren op situaties waarin je geoefend hebt met ander gedrag. De berichtjes gaan je helpen de waarde van de afzonderlijke stappen te zien en kunnen steunend zijn op momenten dat je het even lastig hebt.

"Af en toe was dat best even slikken tijdens het gesprek. Het raakte en zette de boel in beweging."

– Hans –

Wie zijn de coaches?

MARTIN: IK KAN SNEL EEN SFEER VAN BETROKKENHEID EN VERTROUWEN CREËREN. ZO LUKT HET MEESTAL OM BINNEN KORTE TIJD DE KERN BOVEN TAFEL TE KRIJGEN. 

Ik vind het heerlijk om te schrijven, te zingen of tijdens het zeilen om me heen te kijken en zomaar aan niets te denken. Als je het leuk vindt lees dan eens mijn blogs of bekijk onze reisvideo’s.

Gedreven door leren en ontwikkelen heb ik sinds mijn studie lerarenopleiding (Omgangskunde) nog veel extra trainingen en opleidingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen. Hieruit een kleine greep: de opleiding NLP practitioner, NLP Master,  Intensieve training systemisch kijken; Coachen met het Sociaal Panorama, Coaching met het Enneagram en de opleiding tot Lifecoach.

Graag help ik jou om jouw ‘beste ik’ naar boven te halen! Ik zet graag verschillende methodieken in, ben erg betrokken en zal me inzetten om jouw veranderwens te realiseren. Soms prikkelend of provocatief maar altijd zorgzaam en betrouwbaar.

LiveMarvelouz

LISA: MET MIJN LUCHTIGHEID, BETROKKENHEID, CREATIEVE INSTEEK EN GOEIE ZIN STEEK IK ANDEREN AAN.

Als gezinsbegeleider heb ik heel veel gezinnen mogen begeleiden. In mijn rol van docent pedagogiek (aan verschillende opleidingen) heb ik studenten opgeleid in dit vakgebied. Door een brede ervaring, een intuïtieve en eigenwijze aanpak kan ik anderen helpen met het aanbieden van nieuwe, onverwachte perspectieven. Ik probeer me doorlopend te verdiepen in de relevante kennisgebieden zoals ouder-kind interactie, video-interactiebegeleiding en mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook leerstijlen, leervoorkeuren en leerontwikkeling hebben mijn voortdurende aandacht. Jij mag er op vertrouwen dat ik me verdiep in jouw situatie en dat ik, aanvullend op dat wat er mogelijk eerder al geprobeerd en ingezet is, jou op een passende manier begeleid om grenzen te verleggen en nieuwe patronen te ontwikkelen.

LiveMarvelouz

Martin is aangesloten bij én voldoet aan de richtlijnen en eisen van de NOBCO (Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele coaches).

LiveMarvelouz

Lisa is erkend alternatief therapeut en staat ingeschreven bij de CAT (beroepsorganisatie Collectief Alternatieve Therapeuten). 

LiveMarvelouz