Blogpost door Martin Hordijk
Op jun 28, 2022
LiveMarvelouz
Van wegwerpdroom naar werkelijkheid
5
(1)

Toen we ons huis verkochten in 2018 begon voor ons pas de realisatie van onze droom. Alles waar we ons, tot dan, alleen nog maar een voorstelling konden maken kreeg nu handen en voeten. Het werd een spannende tijd.

Lange tijd was mijn droom niet zo herkenbaar en dichtbij geweest. De eerste keren dat ik hardop mijn wens van een zeil-wereldreis uitsprak naar Lisa reageerde zij afwijzend. Zeilen? Langdurig in het buitenland? Nee, dat zag Lisa niet zitten.

Toch gebeurde er vanaf dat moment veel. Het lukte om samen een alternatief plan te bedenken waar we allebei blij van konden worsen. De droom was geen wegwerpdroom, maar werkelijkheid geworden.

Iedere maand schrijft LiveMarvelouz een bijdrage voor Zeilwereld.nl over hoe je jezelf ‘op koers’ kunt houden. Juist als je je roer flink omgooit maar ook op zoek naar kleinere veranderingen is het fijn te weten dat je kan leren om doelen dichterbij te brengen.

Deze maand, de eerste in een serie van negen artikelen, over hoe het allemaal allemaal in beweging kwam: Van wegwerpdroom naar werkelijkheid.

Lees hier het volledige bericht

Wat vind je van deze post?

Klik op een ster om dit verhaal te beoordelen!

Omdat je dit bericht interessant vond...

Deel dit verhaal op jouw sociale media!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.